OHJEITA

 

Paikka ja kartta

Oopperan Amfiteatteri, Mannerheimintie 15, Töölö (Oopperan vieressä)

 

Ovet avataan kello 17:30.

 

Sijainti kartalla

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.CadCool.fi. Syötä kutsussasi oleva koodi ja sinulle aukeaa ilmoittautumissivu. Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Nämä tiedot tarvitsemme pääsylipun lähettämiseen. Saman linkin kautta voit myös hallinnoida ilmoittautumistasi ja myös peruuttaa sen.

 

Säilytä digitaalinen lippu matkapuhelimessasi tai tulosta paperinen pääsylippu mukaasi. Jos tapahtuma on täyteen varattu, saat viestin siitä ilmoittautumisen yhteydessä ja sinulle tarjoutuu mahdollisuus jonotuspaikkaan. Heti kun tapahtumaan vapautuu paikka, tarjotaan sitä seuraavalle jonossa olevalle.

 

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy tapahtuu karttaan merkityssä paikassa Mannerheimintien puolelta ja portilla. Sisäänpääsyn yhteydessä tarkistetaan pääsyliput.

 

Julkinen liikenne

Rautatieasemalta raitiovaunut 10, 4 ja 7x

Elielin aukiolta bussit 63, 415, 421 ja 40

Kävellen Töölön lahden rantaa pitkin noin 1,3 km.


Pysäköinti

Toimistomme pihalla on rajoitetusti 15 paikkaa ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinulla on tarvetta parkkipaikan varaamiselle, niin ilmoita rekisterinumero ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Taksinumero

Helsingin taksikeskus palvelee alueella numerossa 0100 7300

 

Juhla-alue

Juhla-alueella on esiintymislava, tanssilava, ravintola-alue ja katsomoalue. Katsomo, ravintola ja esiintymislava ovat osittain katetut. Wc:t ovat Oopperan tiloissa ja tupakointi on sallittua merkityllä paikalla.

 

Lisätiedot

Minna Gustavsson 0400 489 984,

minna.gustavsson@cadpool.fi