Artistikuvaukset:

Paula Koivuniemi

Upeaääninen koko kansan Paula on tulkitsija vailla vertaa. Vuosikymmeniä viihdyttänyt Paula saa yleisön yhä tanssimaan vauvasta vaariin. 13 kultalevyä myynyt artisti on iskelmämusiikin ehdoton kuningatar. Hypi sata kesää tuhat yötä ainakin ja kuuntele hetki Tomppaa Koivuniemen tumman äänen siivittämänä.

Heli Ruotsalainen

Heli Ruotsalainen on heleä-ääninen laulaja-lauluntekijä Tampereelta. Useita laulukilpailuja voittanut iskelmäprinsessa vaikuttaa nykyisin myös Finnhits Night -bileduossa. Oman tuotantonsa lisäksi Heli säveltää ja sanoittaa kappaleita myös muille artisteille. Artistin monipuolinen musiikkirepertuaari vie yleisön mukanaan niin maaseudun tanssilavoille kuin kaupungin sykkeeseen.

Rakkauden ruhtinaat

Rakkauden ruhtinaat on yhtye, jonka muodostaa kolme kulttuurialan konkaria: Janne Hiedanniemi, Tuomas Hiedanniemi ja Kari Saarilahti. Tämä monipuolinen poppoo tarjoilee musiikkinsa aina sopivan rosoisesti rockvivahteilla. Nauti autenttisesta tunnelmasta ruhtinaiden kera!

Taikatulet tulishow

Taikatulet on kolmen hengen muodostama tulitrio. Ryhmä on perustettu vuonna 2005, ja siitä lähtien kolmikko on valloittanut ja hämmästyttänyt yleisöjä niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Taikatulet on aiemmin esiintynyt muun muassa Sirkus Finlandiassa, Grand Casinolla ja Linnanmäen valokarnevaaleilla. Esityksissään trio yhdistelee taidokkaasti jongleerausta, tanssia ja tulenkäyttöä.

Juontajat:

Marko Maunuksela

Marko Maunuksela on monipuolinen viihdealan ammattilainen ja tangokuningas vuosimallia 2010. Teatteri- ja tanssilavojen lisäksi Markon ääntä voi kuunnella Yle Radio Suomen iltapäivissä, jossa hän juontaa Kotimaisen musiikin tuntia. Ilmajoelta ponnistanut illan juontaja on julkaissut uusimman albuminsa #Rautavaara2017 keväällä 2017.

Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen on suomalainen radiotoimittaja, bloggaaja ja juontaja. Positiivisimmaksi helsinkiläiseksi valittu Tuija tuli suurelle yleisölle tutuksi NRJ:n aamusta, jossa hän herätti suomalaisia uuteen päivään kuuden vuoden ajan. Tuija on valittu uransa aikana muun muassa Vuoden radiotulokkaaksi 2011 ja Vuoden radiojuontajaksi 2012. Illan juontajan ääntä voi kuunnella myös Yle Puheelta keskiviikkoiltapäivisin.